Familie opstellingen Haarlem

Klant ervaringen

Door jou heb ik toch wel geleerd anders naar dingen te kijken en de vrijheid te voelen dat ’het goed is’.

Lieve Amber, Shiatsutherapie Naar aanleiding van mijn rugklachten adviseerde mijn aikidoleraar mij om eens een afspraak te maken met Amber voor een Shiatsu-behandeling.

Lees meer…

Ik voelde mijn levensenergie stromen!

In de eerste afspraak bij Amber gaf ze mij meteen het gevoel van veiligheid in een prachtige lichte zonnige ruimte. Ze luisterde goed en stelde gerichte vragen. Ze gaf mij het gevoel helemaal er te mogen zijn daardoor durfde ik mij kwetsbaar op te stellen.

Lees meer…

De bejegening is  liefdevol en de behandelingen zijn kundig.

Als je binnen komt in de  Shiatsu studio van Amber, dan voel je direct dat je ertoe doet. De bejegening is  liefdevol en de behandelingen zijn kundig.

Lees meer…

Open, direct en down-to-earth.

Amber heb ik tijdens de training ervaren als: Open, direct en down-to-earth. José

Lees meer…

Ik ben anders over dingen gaan denken door onze fijne gesprekjes samen.

Ik heb Amber tijdens een workshop-week ervaren als een professioneel ervaren persoon die liefde en warmte uitstraalt.

Lees meer…

Aangesloten bij

shiatsu – familie opstellingen – coaching

Essentiewerk

Amber Schulze is er voor je als je fysieke, mentale en emotionele spanningen bij de essentie wilt onderzoeken en aanpakken. Als je opzoek bent naar herstel vanuit de kern en het verkrijgen van eigen meesterschap. Ze heeft een goedlopende praktijk sinds 2008 in Haarlem waar ze een speelveld voor je creëert om te kunnen ontwikkelen en transformeren. Het lichaam spreekt een duidelijke taal, het is een cadeau om ernaar te kunnen luisteren! Het helpt je de weg te vinden naar gezondheid, authenticiteit en levenskracht.

Hoe werkt Amber?
Ze noemt de wijze van benaderen van een spanningsklacht Essentiewerk. Ze maakt gebruik van verschillende methoden zoals bijvoorbeeld: Iokai shiatsu, individuele familie opstellingen, essentie-coaching en do-in. Haar aandacht gaat uit naar de kern van dat wat zich op fysiek, mentaal en op emotioneel-niveau laat zien.  Dat begint op het moment dat je de studio binnen komt en je een kort gesprek met haar hebt. Ze zet de methode in die op dat moment nodig is. Ze maakt gebruik van een scherpe blik en sensitieve vermogens en werkt vanuit eenheidsbewustzijn en het energieveld van waaruit alle informatie beschikbaar is. Met alle liefde begeleidt ze je op een gedeelte van je pad.

Blindspots: 
Fysiek, mentaal en emotioneel ongemak zijn uitdagingen in het leven, ze zullen er altijd zijn. Het zijn signalen die aangeven waar we onze aandacht op mogen richten om verder te kunnen ontwikkelen. Soms hebben we behoefte aan hulp, om dat wat onbewust is en spanning veroorzaakt te belichten. Het is dan fijn als iemand die ‘blind spots’ letterlijk en figuurlijk kan aanraken om weer helder, ontspannen en vitaal te kunnen zijn in lichaam en geest.

De natuur: Hoewel we hebben geleerd dat er zoiets bestaat als ‘mens en natuur,’ is de mens onderdeel van de natuur die we zien en ervaren. Te leven vanuit de natuurlijke staat van Zijn, betekent ook zorgen voor onszelf én de natuur om ons heen: sociale- en werkkring, (huis-) dieren, de tuin, het huis. Het is een reflectie van onze natuur. In essentie zijn we liefdevolle energetische wezens met een fysieke ervaring. Vanuit het energetische aspect staat alles met elkaar in verbinding. De fysieke, mentale en emotionele ervaring vertelt welke kwaliteit van energie vrij stroomt en welke is geblokkeerd. Het vertelt dat we (moeiteloos) leven, of aan het overleven zijn.

De oorzaak: Het ongemak, het symptoom, of de ziekte, vraagt aandacht. Het geeft aan wat bewust mag worden en dit aandacht geven is de sleutel tot herstel. De methoden van Essentiewerk zijn gericht op het belichten van de oorzaak van de verstoring van energie. De Chinese Geneeskunde heeft er een duizenden jaren oud systeem voor ontwikkeld en ook het Sjamanisme en het Chakra-systeem uit de traditionele Indiase cultuur hebben vele raakvlakken. Zowel Iokai Shiatsu, dat gefundeerd is op de Chinese Geneeskunde, als opstellingen, essentie-coaching en do-in zijn methodes die uitgaan van het principe dat alles en iedereen met elkaar is verbonden. Het belichten en of aanraken van onbewuste spanning stimuleert gezondheid, levenskracht en authenticiteit via het zelfherstellend vermogen dat werkelijk tot onze beschikking is.

Aanleiding voor een afspraak:
-Je wilt meer vitaliteit en plezier ervaren en vanuit authenticiteit in de wereld staan. Je wilt helder inzicht in: werk, (familie)relaties, gezondheid;
Authentieke ontwikkeling

-Je ervaart fysieke, mentale en emotionele spanning;
(Onderstaande is een uitleg over de mogelijkheid tot het ontstaan van klachten en de aanpak daarvan, het is bedoeld als voorbeeld, niet als protocol).
Rugpijn en hernia
Stress en burn-out
Darmklachten
Hoofdpijn en Migraine
Maagklachten
Nek-en schouderklachten
Emotionele instabiliteit
Depressie

Amber Schulze

Contact

Essentiewerk

Van Wickevoort Crommelinstraat 53
Haarlem
Tel: 06-42737341