Agenda

De agenda geeft informatie over workshops, reizen en retraites op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Festival van Liefde, in de zomer en de winter

Het Festival van Liefde is een exclusief festival voor een groep van max. 35 deelnemers dat in de zomer en de winter plaatsvindt.
U bevindt zich in een prachtige omgeving, midden in de natuur, in de aanwezigheid van gelijkgestemden. Hier kunt u uw geest en lichaam voeden met verdiepende, inspirerende workshops. Gepassioneerde ervaren trainers geven les in: mediatie, bewustzijn, authenticiteit, liefde, passie en lichaamswerk.

Waar?
In de winter is het festival in Girona in Spanje waarbij je wordt omringd door een groen berglandschap met paarden in de wei en een zwembad. Het verblijf is een gerenoveerde ruïne met een oude kappel en werkruimtes waar ook workshops worden gegeven.
In de winter is het festival op Terschelling in de Volks Hoge School die is opgezet na de Tweede Wereldoorlog om mensen bij elkaar te brengen en vrede te bewerkstelligen. Het is midden in de bossen en 20 minuten lopen naar het strand. We hebben meerdere ruimtes tot onze beschikking.

Wanneer?
27 t/m 29 mei 2016, België.
Aanmelden en info, klik hier

13 t/m 20 augustus 2016, Gerona in Spanje.
Aanmelden en info, klik hier

23 t/ 26 december 2016, Terschelling.
Anmelden en info, klik hier

 

 

 

 

 

 

 - 
English
 - 
en
Dutch
 - 
nl