Coaching

Wat kan essentie-coaching voor je betekenen?

Je kunt een heldere focus ontwikkelen waardoor je gemakkelijker vooruit komt in het leven, moeiteloos. Je gaat staan voor je authenticiteit. Je kunt leren jouw natuurlijke behoefte en je specifieke doel te verwezenlijken. Je krijgt inzicht in de overtuigingen die een gevoel van vreugde en welzijn geven of juist belemmeren. Je leert jezelf op verschillende niveaus kennen: fysiek, emotioneel, psychisch en spiritueel. Je bewustzijn verruimt, waardoor je negatieve overtuigingen kunt transformeren en je positief en vitaal in het leven kunt gaan staan.

Hoe werkt essentie-coaching?

Essentie-coaching brengt de aandacht in het hier en nu. Je leert open te staan voor dat wat fysiek, mentaal en intuïtief tot uiting komt. Dat wat verstopt is voor ons bewustzijn creëert een onbewust patroon. Het kan het denken negatief beïnvloeden en dat heeft effect op ons gedrag, ervaringen en emoties. Essentie-coaching is een meditatief onderzoek waarin je op zoek gaat naar jouw waarheid en helder inzicht ontwikkelt. De sessie van 1 uur en 1,5 uur worden in de praktijk gegeven.
Coaching-sessies van 3 uur doen we in de natuur: duinen, bos, strand, of landgoed. Deze sessies zijn voor zelfstandig-ondernemers, coaches, therapeuten en leidinggevenden. Onderwerpen die aanbod komen zijn bijv:
-Hoe behoud ik mijn vitaliteit en zorg ik voor een gezonde werkomgeving voor mijn collega’s en werknemers?
-Wat is er voor nodig om het gemeenschappelijke doel te bereiken?

Amber Schulze

Amber Schulze

Contact

Essentiewerk

Van Wickevoort Crommelinstraat 53
Haarlem
Tel: 06-42737341