De Boze mens

Coaching

Wat kan essentie-coaching voor je betekenen?

In essentie wil iedereen ontwikkelen en liefde, veiligheid en verbinding ervaren. Dat dit niet altijd zo is, draagt juist weer bij aan het ontwikkelingsproces. Tijdens essentie-coachingĀ krijg je inzicht in de overtuigingen die een gevoel van vreugde en welzijn geven of juist belemmeren. Je leert jezelf op verschillende niveaus kennen: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Het bewustzijn verruimt, waardoor je negatieve overtuigingen kunt transformeren en je positief en vitaal in het leven kunt gaan staan. Je kunt leren jouw natuurlijke behoefte en je specifieke doel te verwezenlijken.

Hoe werkt essentie-coaching?

Essentie-coaching brengtĀ de aandacht in het hier en nu. Aandacht en intentie geven richting aan energie en energie is waar onze gehele wereld uit bestaat. Door liefdevolle aanwezigheid vallen je verlichte zelf, geest en fysieke lichaam als het ware samen.

Aangezien ons lichaam een residu is van de macrokosmos en onbewuste spanningen opslaat zou je kunnen zeggen dat het interessant is om via het lichaam tot wezenlijke informatie te komen. Het geeft precies het antwoord dat speciaal voor jou is. Dat wat ons raakt in het leven wil juist belicht worden, of bewust worden, zodat het kan helen. Als we niet in lijn zijn met onze authentieke zelf, dan treedt er homeostase op; de wil tot harmonie en balans. Dit proces kennen we in het lichaam en speelt zich ook buiten het lichaam af; alles is met elkaar verbonden in de zee van energie.

Essentie-coaching is een meditatief onderzoek. Op deze frequentie (Alfa-staat/Rem-slaap; slaap-waak-staat) kunnen onbewuste patronen bewust worden en kun je blijvende wenselijke veranderingen aanbrengen. Je kunt leren luisteren naar wat je lichaam zegt. Het is gebleken, dat dit het belangrijkste boek is om te lezen.

 - 
English
 - 
en
Dutch
 - 
nl