Familie opstellingen Haarlem

De groep

Voor mij is een zgn groep alle levende wezens op aarde. Ik hou van alle mensen…en laat me door hen raken. Dat betekent niet dat ik iedereen toelaat in mijn huis en dat betekent ook niet dat ik niet mijn waarheid uitspreek, of hen niet kan raken. En dat wat is geraakt daar zijn we zelf verantwoordelijk voor…om dit aan te kijken, te erkennen, te onderzoeken, te troosten, lief te hebben, om vervolgens weer te beseffen dat er alleen maar Eenheid is.

Ik hou niet van concurrentie…ik begrijp dat niet…het heeft niets te maken met samenwerken, het heeft voor mij met angst te maken en denken in te kort. Rijkdom is voor mij de ander laten in wie die wezenlijk is en dat is soms moeilijk…als we geraakt zijn.

Ik hou er niet zo van om loyaal naar een bepaalde groep te zijn…ik voel loyaliteit naar alle levende wezens…voor mij is een specifieke groep een illusie…het zijn allemaal individuen en we komen allemaal van dezelde bron…het leven zelf.

Het leven dat we mogen ontvangen en waar we soms weerstand op hebben. De levensstroom die zonder enige intentie vanuit het Ik, zonder bemoeienis van mij…er altijd is en mijn organen laten werken, mijn lichaam en geest helpt in harmonie te komen; homeostase.

Ik hou ervan deel te nemen in alle groepjes die zijn ontstaan…ik zal niet altijd fysiek aansluiten…
Met mijn hart ben ik er altijd bij.
❤
<< Terug