AMBER = KADOOTJE voor jezelf!

In december 2013 ben ik met een soort van burn-out gestopt met werken. Het bizarre voor mij was dat ik geen burn-out had van mijn werk maar meer van mezelf. Of beter gezegd van een aantal onverwerkte zaken die me al jaren dwars zaten. En die zaken maakten mij zowel lichamelijk als geestelijk moe, moe en nog eens moe. Hoe vaak ik me de afgelopen jaren ‘niet lekker’ voelde, was niet meer op twee handen te tellen. Ik was al onder behandeling van Charlotte Wiering, een orthomoleculair therapeut en via haar ben ik bij Amber terecht gekomen. Ik was vastbesloten om het helemaal anders te gaan doen in mijn leven maar besefte me terdege dat ik daar wel hulp bij kon gebruiken.

De eerste keer dat ik bij Amber was, wilde ik die maandag erop weer te gaan werken. Amber raakte een paar plekken in mijn lichaam aan die zo vastzaten dat ik terplekke besloot gewoon nog even thuis te blijven. Haar shiatsubehandelingen hebben ervoor gezorgd dat ik van mijn pijn af ben gekomen, maar hebben me ook mijn lichaam beter leren kennen. Ik had nog nooit echt het verband gelegd tussen een geestelijke frustratie en het lamlendige gevoel in mijn lijf. De sterke connectie tussen lichaam en geest. Boosheid of frustratie of wat dan ook liet ik altijd in mijn lichaam zitten en ik verwerkte het niet waardoor ik me dus dagenlang niet lekker kon voelen.

Amber heeft me veel praktische tips gegeven waardoor ik nu beter naar mijn lichaam én mijn geest luister. Af en toe trap ik uiteraard nog in mij eigen ‘val’, maar het gaat steeds beter én ik kan er nu eigenlijk wel om lachen. Ik dwing mezelf nu bijvoorbeeld om langzamer te reageren op situaties, waardoor ik eerst kan ‘voelen’ wat ik er eigenlijk mee wil. Dat zorgt er voor dat ik nog nooit zoveel NEE heb gezegd als in de afgelopen maanden. En dat heeft al voor heel wat verbaasde reacties van mensen om mij heen gezorgd. Tja….

Amber heeft ook een familieopstelling met me gedaan. Omdat ik wel wist wat er zou gaan komen, had ik dat altijd ‘geweigerd’. Amber heeft heel goed ingeschat hoeveel ik er aan zou hebben en heeft me er gewoon mee overvallen. Een aanwijsbare ‘kwaal’ die ik al jaren had, was een boosheid die ik eigenlijk nooit kon verklaren. Ik had altijd al het gevoel dat ik soms boos werd om helemaal niets en snapte er dan ook niets van. Ondertussen was natuurlijk het kwaad al geschied en raakte ik er helemaal van in de war. Het zorgde vooral op mijn werk voor onwerkbare situaties. Er was altijd een soort van stem in mijn hoofd die zei dat ik wel boos móest worden.

De familieopstelling heeft me laten inzien waar die verwarrende boosheid vandaan komt en dat het helemaal niet van mij is. Het was een hele bizarre ervaring en ik heb daarna uuuuuuren geslapen. Vanaf het moment dat ik wakker was, ben ik tot op de dag van vandaag nooit meer boos geweest.

Daarnaast hebben de behandelingen van Amber er ook voor gezorgd dat ik echt een transformatie ben doorgegaan. Doordat ik anders in het leven sta, heb ik veel nieuwe mensen ontmoet en komt er allerlei leuks op mijn pad.

Dát gun ik iedereen!

Liefs Bar

<< Terug
 - 
English
 - 
en
Dutch
 - 
nl