Amber komt met haar shiatsubehandeling op een dieper niveau waar ik alleen niet bij kan.

Vier jaren geleden ben ik in contact gekomen met Amber. Inmiddels ben ik met verschillende klachten zowel fysiek als mentaal bij haar geweest. Amber komt met haar shiatsubehandeling op een dieper niveau waar ik alleen niet bij kan. Een onbewust niveau waarvan ik elke keer zeker weet dat het heel goed voor me is maar niet precies weet hoe het werkt. Het resultaat van deze behandelingen is dat ik zelfverzekerder word, opgewekter, krachtiger en de klachten nemen af.
Daarnaast is Amber ook een fijne coach en weet goed tot de kern door te dringen. Zij besteed hier ook zorgvuldig aandacht aan in het begin en tijdens de sessies. Verder is Amber een fijn mens waar ik een enorme klik mee heb wat het dubbel zo leuk maakt om naar haar toe te gaan.

Onlangs heb ik ook een ‘opstelling’ bij haar gedaan. Dit vond ik een zeer bijzondere ervaring met een ongelofelijke uitkomst. Dit is heel waardevol voor mij geweest. Achteraf kun je niet pakken waarom de opstelling verloopt zoals deze verloopt. Daarom is dit ook zo’n mooie ervaring en raak ik meer en meer overtuigd over de vele antwoorden en oplossingen die in het onbewuste liggen opgeslagen.

Ik gun mezelf nu om regelmatig naar Amber te gaan niet alleen als er klachten zijn maar meer voor een soort onderhoud van lichaam en geest. Gelukkig wordt dit voor iedereen makkelijker gemaakt nu je de behandelingen vaak geheel of gedeeltelijk kan declareren bij je zorgverzekeraar.

Nathalie

<< Terug
 - 
English
 - 
en
Dutch
 - 
nl