Door jou heb ik toch wel geleerd anders naar dingen te kijken en de vrijheid te voelen dat ’het goed is’.

Lieve Amar,

Shiatsutherapie
Naar aanleiding van mijn rugklachten adviseerde mijn aikidoleraar mij om eens een afspraak te maken met Amar voor een Shiatsu-behandeling. Ik was nog niet bekend met deze vorm van lichaamstherapie, maar het principe dat het eigen vermogen wordt aangesproken om herstel te bereiken sprak mij aan. Ik kwam er tijdens de behandeling achter dat het mij wat moeite kostte om mij over te geven en te ontspannen. Na een tijdje lukte dat wel en voelde ik dat de energie in mijn lichaam vrij kwam en er connectie werd gemaakt van mijn hoofd tot mijn tenen. Na twee Shiatsu-behandelingen en daarnaast ook oefeningen voor mijn rug, zijn mijn rugklachten minder geworden. Ook ben ik mij nu meer bewust van de verbinding tussen mijn geest en lichaam. Daar heb ik dagelijks veel plezier van en zit nu ook lekkerder in mijn vel.

Opstellingen
Tijdens gesprekken met Amar werd duidelijk dat mij een aantal zaken bewust (en wellicht onbewust) bezig hield. Zij stelde daarom voor een afspraak te maken voor een opstelling. Zo gezegd, zo gedaan. Nu ben ik iemand die graag over dingen nadenkt en de neiging heeft om dingen te benoemen en te verklaren. Het was voor mij daarom een bijzondere en mooie ervaring om bij het plaatsen van mijn naasten alleen te ’voelen’ en niet te ’beredeneren’. Deze sessie kreeg een verrassende, emotionele wending die ik even moest laten binnenkomen en verwerken. Na een paar weken was ik in de gelegenheid om mijn ervaring met een betrokken familielid te delen. Dat was een mooi moment voor zowel mijn familielid als voor mijzelf.

Amar
En dan ook nog even een klein persoonlijk stukje voor jou Amar. Door jou heb ik toch wel geleerd anders naar dingen te kijken en de vrijheid te voelen dat ’het goed is’. Ik ben er nog niet, maar heb wel het gevoel dat ik op de goede weg ben en ben jou dankbaar voor je begeleiding daarin. Je bent een mooi, fijn en lief mens en ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen.

groetjes,

Boris

<< Terug
 - 
English
 - 
en
Dutch
 - 
nl