Familie Opstellingen Haarlem

Wat kan een individuele opstelling voor je betekenen?

Terugkerende thema’s kunnen een rol spelen in het leven. Het is iets dat steeds spanning veroorzaakt op: emotioneel, sociaal en of fysiek niveau. Een individuele (familie) opstelling maakt vaak op snelle wijze duidelijk hoe personen en onderwerpen zich tot ons verhouden en welke invloed de plek heeft die we innemen. Het fijne van deze manier van opstellen is dat je het alleen kunt doen, er is geen groep nodig.
Deze methode biedt de mogelijkheid je anders op te stellen in het dagelijks leven en ego-patronen te doorzien waardoor je een transformatie kunt doormaken en meer vrede, (zelf)liefde en vitaliteit ervaart. Je kunt een individuele opstelling doen als je meer inzicht wilt in:

-Gezondheid
-Relaties
-Werk

Hoe werkt een opstelling?

In ons familiesysteem kunnen emotionele gebeurtenissen onuitgesproken zijn. We voelen dat er een emotie en afdekking in de familie aanwezig is. Zeker als kind zijn we enorm kwetsbaar en zuigen we als een spons allerlei signalen op uit onze externe omgeving. Het kan ons leven gaan beïnvloeden.
Een Familie Opstelling verheldert wat is afgedekt voor het bewustzijn, waardoor je op diep niveau een ‘aha-erlebnis’ krijgt en je tot in de kern kunt ontspannen. Alles dat daarmee samenhing kan dan ook tot ontspanning komen. Als de geest kan ontspannen, kan het lichaam dat ook.