Familie Opstellingen Haarlem

Wat kan een individuele familie opstelling voor je betekenen?

Terugkerende thema’s kunnen een rol spelen in het leven. Het is iets dat steeds spanning veroorzaakt op: emotioneel, mentaal, sociaal en of fysiek niveau. Een individuele familie opstelling maakt vaak op snelle wijze duidelijk hoe personen en onderwerpen zich tot ons verhouden en welke invloed de plek heeft die we innemen. Het fijne van deze manier van opstellen is dat je het alleen kunt doen, er is geen groep nodig. Daarnaast heb je de mogelijkheid om alle plekken zelf goed in te voelen, dat kan een totaal beeld geven van de situatie.
Deze methode biedt je de mogelijkheid je anders op te stellen in het dagelijks leven en om diepe patronen te kunnen doorzien waardoor je positieve verandering kunt doormaken en meer autonomie, vrede, (zelf)liefde en vitaliteit ervaart. Je kunt een individuele opstelling doen als je meer inzicht wilt in:

-Gezondheid
-Relaties
-Werk

Familie Opstelling, telefonisch consult?

Een telefonische familie opstelling is ook mogelijk, je kunt dan lekker thuis blijven. Telefonisch of via beeldbellen hebben we dan contact. Je kunt via een tekening, meditatie en visualisatie een hele reis maken en invoelen wat de verhouding is tot de persoon of het onderwerp. Je kunt diepe patronen veranderen op dit niveau van slaap-waak (Rem-slaap). Soms laat ik je staan in de ruimte waar je bent en kan ik vertellen welke energie zich laat zien die geharmoniseerd mag worden. Ik sluit aan bij jou en pas de specifieke methode toe die nodig is voor een opstelling op afstand.

Hoe werkt een opstelling?

De plek van NU is verbonden met het verleden en de toekomst…het is met alles verbonden. In ons familiesysteem kunnen emotionele gebeurtenissen onuitgesproken zijn. We voelen dat er een spanningsveld, een emotie en geheim in de familie aanwezig is. Zeker als kind zijn we enorm kwetsbaar en zuigen we als een spons allerlei signalen op uit onze externe omgeving. Uit liefde dragen we vaak ‘de rugzak’ van de ander die deze niet leek te kunnen dragen. Het kan ons leven gaan beïnvloeden. We lopen dan met de ballast rond die niet van ons is, totdat we ons ervan bewust worden en de verantwoordelijkheid met liefde kunnen teruggeven. We kunnen dan weer ons eigen plek innemen en onze eigen verantwoordelijkheid dragen.
Een familie opstelling verheldert wat is afgedekt voor het bewustzijn, waardoor je op diep niveau een ‘aha-erlebnis’ krijgt en je tot in de kern kunt ontspannen. Alles dat daarmee in relatie/ verbinding staat, kan dan ook tot ontspanning komen. En als de geest kan ontspannen, kan het lichaam dat ook.

 - 
English
 - 
en
Dutch
 - 
nl