Familieopstelling in Haarlem, het onverwerkte aan het licht brengen

Familieopstelling in Haarlem is een systemische methode en is bedoeld om onverwerkte gevoelens en gebeurtenissen aan het licht te brengen. Dat is niet zonder reden. Familieopstelling in Haarlem is bedoeld om vastgeroeste patronen te doorbreken die vaak tot uiting komen in emotionele en geestelijke klachten als gevolg van gebeurtenissen uit het verleden. Door te kiezen voor een familieopstelling worden onverwerkte facetten aan het licht gebracht, die vervolgens een plek kunnen krijgen. Hierdoor wordt het mogelijk om weer volledig in balans te raken.

Familieopstelling in Haarlem geeft je meer inzicht en grip

Voor een familieopstelling in Haarlem hoef je niet je gehele familie op te trommelen. Een individuele opstelling geeft vaak verrassende inzichten over de verhoudingen binnen een familie en welke invloed bepaalde personen en gebeurtenissen op je hebben. Dit helder maken zorgt ervoor dat bepaalde spanningen (of frictie) afnemen, omdat je jezelf op een andere manier op kunt stellen in het dagelijks leven; je krijgt hierdoor meer energie. Een familieopstelling in Haarlem biedt voordelen op het gebied van je gezondheid, werk en uiteraard de relaties met andere mensen.

Op zoek naar de ontspanning?

Als kind sta je open als een spons en zuig je informatie uit je omgeving op. Sommige informatie sla je op als spanning. Je adem en bewustzijn kunnen niet op deze afgedekte plekken meer komen en neemt deze spanning vorm aan: fysiek, mentaal en emotioneel. Deze spanning wil alsnog ontladen zodat je weer kunt ontspannen en in balans komt. Kies je voor het maken van een familieopstelling in Haarlem, dan kun je weer vrij en stevig op je eigen plek staan en kun je weer vooruit in het leven.

Ben jij benieuwd wat een familieopstelling in Haarlem voor jou kan betekenen of wil je graag meer informatie over de werkwijze? Neem dan vooral contact met me op. Je kunt me bereiken via de mail (amberschulze@gmail.com), maar je kunt uiteraard ook gewoon bellen voor direct persoonlijk advies of antwoorden op je vragen: 06 42 73 73 41.

Amber Schulze

Contact

Essentiewerk

Van Wickevoort Crommelinstraat 53
Haarlem
Tel: 06-42737341

 - 
English
 - 
en
Dutch
 - 
nl