Essentiewerk

Het lichaam is een residu van de macrokosmos. Energie wordt concreet op deze planeet: De aarde, het lichaam, het orgaan, de steen etc. Het is daarom interessant om vanuit het grotere geheel (de oorsprong) klachten op aarde te beschouwen en te begrijpen. Essentiewerk richt zich op de vrije doorstroom van energie en het belichten van de oorzaak van de energetische verstoring waardoor herstel kan optreden.

In essentie zijn we liefdevolle energetische wezens met een fysieke ervaring. We leven in een zee van energie; de kleinste deeltjes hebben een frequentie, bewegen met elkaar en zijn met elkaar verbonden. Onze fysieke ervaring vertelt of we ons kunnen aanpassen en of we in lijn lopen met wie we werkelijk zijn…de liefdevolle energetische mens: Volledig onszelf zijn zonder oordeel, liefdevol zijn in beweging/gedrag, in gedachten, in onze voedsel inname, in het ademen. En ja…dat is niet altijd zo…en om ook dát te erkennen is liefdevol en authentiek. Het helpt ons bescheiden te zijn. Er is nu eenmaal veel dat onbewust is.

Het liefdevol belichten en of aanraken van onbewuste (fysieke, mentale en emotionele) patronen maakt bewust waardoor het z.g.n. zelfherstellende vermogen kan optreden.
Gedachten, bewust en onbewust, geven een richting aan energie. Het activeert neuronen in de hersenen en creëert electro-magnetisch impulsen dat gedachten omzet tot concepten (concrete energie). Met deze gedachten stap je de wereld in, maak je keuzes, ervaar je en voel je emoties. Gedachten, bewust of onbewust, creëren daarom je werkelijkheid. De methoden van Essentiewerk zijn er op gericht volledige aanwezigheid te stimuleren, zonder in het verhaal (conditionering) te verblijven. Het belichten van dat wat we (onbewust) verstoppen zorgt voor een vrije doorstroom van energie. Het brengt heling, creëert diepe inzichten, ontspanning, levensvreugde en vitaliteit. Je wordt als het ware steeds meer wie je al bent.

Ik houd ervan je te wijzen op jouw unieke kwaliteit(en) die je al hebt ontwikkeld en gebruik ten volle mijn sensitiviteit. Ik ontvang informatie die nodig is voor jou zodra je de studio betreedt. De meest passende sessie komt tot uiting in het moment. Als je wat meer houvast nodig hebt, dan staan hieronder enkele methoden beschreven. Zet je intentie op liefdevolle aanwezigheid, overgave en vertrouwen in het moment…de sessie kan heel anders zijn dan je bewust had gedacht.

Shiatsu
Coaching
Familie opstelling
Do-In

 

 - 
English
 - 
en
Dutch
 - 
nl