Essentiewerk

Fysiek en emotioneel ongemak zijn uitdagingen in het leven, ze zullen er altijd zijn. Het zijn signalen die aangeven waar we onze aandacht op mogen richten om verder te kunnen ontwikkelen. Soms hebben we behoefte aan iemand die de ‘blind spots’ letterlijk en figuurlijk kan aanraken omdat we ons ontspannen, helder en vitaal willen voelen in lichaam en geest.

Hoewel we hebben geleerd dat er zoiets bestaat als ‘mens en natuur,’ is de mens onderdeel van de natuur. Te leven met de natuur en wetenschap hebben over de natuur helpt ons om een ontspannen, vreugdevol en gezond leven te leiden. In essentie zijn we liefdevolle energetische wezens met een fysieke ervaring en staan we in verbinding met alles om ons heen. Onze fysieke ervaring vertelt welke kwaliteit van energie vrij stroomt en welke is geblokkeerd.

De methodes van Essentiewerk zijn gericht op het belichten van de oorzaak van de verstoring van energie. De Chinese Geneeskunde heeft er een duizenden jaren oud systeem voor ontwikkeld. Zowel shiatsu, dat gefundeerd is op de Chinese Geneeskunde, als opstellingen, inzichtsessies en do-in zijn methodes die uitgaan van het principe dat alles en iedereen met elkaar is verbonden. Het belichten en of aanraken van onbewuste (fysieke) patronen stimuleert je gezondheid via het zelfherstellend vermogen, creëert diepe inzichten en vergroot je levensvreugde.

Amber werkt niet met een protocol, ze laat zich leiden door dat wat jij laat zien of wil zeggen op het moment dat je de studio betreedt. De meest passende methode is daarom gebaseerd op je wezenlijke behoefte op dat moment zoals:

Shiatsu
Coaching
Familie opstelling
Do-In

Aanleiding voor een afspraak:

Inzicht
Authentieke ontwikkeling

Fysieke, psychische en emotionele klachten
(Onderstaande is een uitleg over de mogelijkheid tot het ontstaan van klachten en de aanpak daarvan, het is bedoeld als voorbeeld, niet als protocol).
Rugpijn en hernia
Stress en burn-out
Darmklachten
Hoofdpijn en Migraine
Maagklachten
Nek-en schouderklachten
Emotionele instabiliteit
D
epressie