Essentiewerk

In essentie zijn we liefdevolle energetische wezens met een fysieke ervaring. Alles is verbonden. Jij dus ook. Onze fysieke ervaring vertelt of we ons aan het leven kunnen aanpassen. Als dat niet zo is dan ervaren we ongemak en stress. Essentiewerk richt zich op het belichten van de oorzaak van deze verstoring.

Het liefdevol belichten en of aanraken van onbewuste (fysieke, mentale en emotionele) patronen herinnert je aan wie je in wezen bent, er wordt wel eens gesproken van een zelfherstellend vermogen dat dan optreedt. In wezen ontspan je in het moment, in het nu. Volledige aanwezigheid, zonder in het Ego-spel te verblijven. Het belichten van dat wat we (onbewust) verstoppen geeft een enorme ontspanning, creëert diepe inzichten en vergroot je levensvreugde. Je wordt simpelweg dat wat je in wezen bent…eigenlijk bén je het al…en soms vergeet je dat.

Ik gebruik ten volle de sensitiviteit en ontvang informatie die nodig is voor jou zodra je de studio betreedt. De meest passende sessie komt tot uiting in het moment. Als je wat meer houvast nodig hebt, dan staan hieronder enkele methoden beschreven. Zet je intentie op overgave en vertrouwen in het moment…de sessie kan heel anders zijn dan je had gedacht…

Shiatsu
Coaching
Familie opstelling
Do-In