Essentiewerk

Wat kun je verwachten van een afspraak?

Een Essentiewerk-sessie is gebaseerd op jouw behoefte en op de kern van de zaak. Amber Schulze creëert een speelveld waarin je leert tot helder inzicht te komen en tot je (zelf)herstellende kracht.
Het spreekt voor zich dat als je een duidelijke lichamelijke klacht hebt, er veel aandacht naar het lichaam zal gaan d.m.v. lichaamstherapie (Shiatsu) en lichaamsoefeningen (Do-In). Beiden bevorderen een vrije doorstroom van energie waardoor je tot de kern van een blokkade (ziekte, spanning, ongemak) kunt komen en vanuit de oorsprong kunt herstellen.
Voor herstel en ontwikkeling kan een inzicht-sessie of familie opstelling soms effectiever zijn op dat moment. Het doel en de ontwikkeling die je wilt bereiken is van belang en een daarbij passende aanpak, dus geen protocollen-werk.
Samen bespreken we welke sessie op dat moment aansluit. De eerste afspraak duurt 1,5 uur. Een vervolgsessie duurt minimaal 1 uur en maximaal 2 uur. De sessies van Essentiewerk worden vergoed door de meeste zorgverzekeraars, zie tarieven.

Klik hieronder voor meer informatie over:
Shiatsu
Inzicht sessie
Familie opstelling

Hoe werkt Essentiewerk?

De essentie van het leven is energie. Zolang onze levensenergie vrij stroomt en we ons goed kunnen aanpassen (sociale omgeving, voeding, weersinvloeden etc.) voelen we ons goed en zijn we helder van geest. Ziekte en een gevoel van ongemak horen bij het leven, we hebben er alleen vaak een oordeel over. De oude jas voelt oncomfortabel, dus tijd voor een nieuwe jas! Ontwikkelingsmogelijkheden liggen in het verschiet.

We zijn ons soms niet meer bewust van het moment waarop spanning of een verstoring in energie is ontstaan. We kunnen het daarom niet de aandacht geven die het nodig heeft. Als we dát op verschillende niveau’s aanraken wat is afgedekt voor het bewustzijn, kunnen we diepe inzichten krijgen en kan ons zelfherstellend vermogen optreden. Dan kan de afgedekte plek weer vrij stromen en komen we tot de essentie van wie we in wezen zijn.

Ontwikkeling:
Persoonlijke ontwikkeling
Spirituele ontwikkeling

Herstel-en Ontwikkelingsmogelijkheden bij:
Rugpijn en hernia
Stress en burn-out
Darmklachten
Hoofdpijn en Migraine
Maagklachten
Nek-en schouderklachten
Emotionele instabiliteit
Hoog sensitiviteit

 

 - 
English
 - 
en
Dutch
 - 
nl