Amber Schulze

Recensies

In de eerste afspraak bij Amber gaf ze mij meteen het gevoel van veiligheid in een prachtige lichte zonnige ruimte. Ze luisterde goed en stelde gerichte vragen. Ze gaf mij het gevoel helemaal er te mogen zijn daardoor durfde ik mij kwetsbaar op te stellen. Door verschillende oefeningen en shiatsu heeft ze mij laten voelen wat er in mijn lichaam gebeurde. Ik voelde mijn levensenergie stromen! Ben nu  nog maar drie keer geweest en al zo veel resultaat. Het werkt door in mijn dagelijks leven. Ik voel waar mijn hart van gaat kloppen en dat is  te gaan doen waar mijn passie ligt!
Lieve groetjes,
Froukje

Ik heb Amber tijdens een workshop-week ervaren als een professioneel ervaren persoon die liefde en warmte uitstraalt. Ik heb veel kunnen leren van Amber en ze heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik ben anders over dingen gaan denken door onze fijne gesprekjes samen, ik heb mijn emotie kunnen delen met Amber en voel me meer begrepen.
Liefs,
Jasmijn

Ik ervaar Amber als puur, eerlijk en to the point. Haar heldere vragen zetten me aan het denken, en vooral aan het voelen! Ambers shiatsu behandelingen hebben me een diepere verbinding met mijn hart en rest van het lichaam gebracht. Het voelt goed om weer in contact met mezelf te zijn!
Liefs Anne

Amber je hebt 2 gouden handen. Ik voel de energie weer stromen en ik heb geleerd de balans te vinden tussen spanning en ontspanning. Vermoeidheid en pijn zakken weg. Ik ben blij dat shiatsu mij heeft gevonden.
Corrina

Amber heb ik tijdens de workshops als heel liefdevol ervaren. Heel fijn de lessen te volgen en zo naar mijn lijf terug te keren. Do Inn is echt fijn! Voor mij was jij de dragende vrouwlijke kracht van  de week. Je stond voor iedereen klaar en liet tegelijk ook je eigen kwetsbaarheid zien. Heel mooi.
Marieke

Lieve Amber,

Shiatsutherapie
Naar aanleiding van mijn rugklachten adviseerde mijn aikidoleraar mij om eens een afspraak te maken met Amber voor een Shiatsu-behandeling. Ik was nog niet bekend met deze vorm van lichaamstherapie, maar het principe dat het eigen vermogen wordt aangesproken om herstel te bereiken sprak mij aan. Ik kwam er tijdens de behandeling achter dat het mij wat moeite kostte om mij over te geven en te ontspannen. Na een tijdje lukte dat wel en voelde ik dat de energie in mijn lichaam vrij kwam en er connectie werd gemaakt van mijn hoofd tot mijn tenen. Na twee Shiatsu-behandelingen en daarnaast ook oefeningen voor mijn rug, zijn mijn rugklachten minder geworden. Ook ben ik mij nu meer bewust van de verbinding tussen mijn geest en lichaam. Daar heb ik dagelijks veel plezier van en zit nu ook lekkerder in mijn vel.

Opstellingen
Tijdens gesprekken met Amber werd duidelijk dat mij een aantal zaken bewust (en wellicht onbewust) bezig hield. Zij stelde daarom voor een afspraak te maken voor een opstelling. Zo gezegd, zo gedaan. Nu ben ik iemand die graag over dingen nadenkt en de neiging heeft om dingen te benoemen en te verklaren. Het was voor mij daarom een bijzondere en mooie ervaring om bij het plaatsen van mijn naasten alleen te ’voelen’ en niet te ’beredeneren’. Deze sessie kreeg een verrassende, emotionele wending die ik even moest laten binnenkomen en verwerken. Na een paar weken was ik in de gelegenheid om mijn ervaring met een betrokken familielid te delen. Dat was een mooi moment voor zowel mijn familielid als voor mijzelf.

Amber
En dan ook nog even een klein persoonlijk stukje voor jou Amber. Door jou heb ik toch wel geleerd anders naar dingen te kijken en de vrijheid te voelen dat ’het goed is’. Ik ben er nog niet, maar heb wel het gevoel dat ik op de goede weg ben en ben jou dankbaar voor je begeleiding daarin. Je bent een mooi, fijn en lief mens en ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen.

groetjes,

Boris

Beste Amber,

Vrijdag was bijzonder om te beleven. De negatieve emotie is er uit, het lijkt net of je die er uitgetrokken hebt, hoe het werkt weet ik niet,  het zal ook wel wat iets van een samenspel hebben, maar toch, vooral door jou. Het voelt als een emotionele reset.  Speciaal zoals je je helder voelendheid, opstellingen, en shiatsu combineert.

Dit weekend had ik een gevoel dat een andere wereld voor mij opengegaan is.Ik voel nu ruimte, ruimte voor het hart, voor het gevoel. Het lijkt net of er een vaag vlies  weggetrokken is, of dat ik in een andere ruimte gekomen ben. Sommige van mijn interne dilemma’s lijken weg of zijn nu weg. Ik voel dat ik nu in mijn kracht mag en kan zijn.

Dank je wel voor dit allemaal.

Warme groet,
Jan-Willem

Beste Amber,

En het gaat steeds dieper, het lijkt wel of na de ene laag een andere volgt. Vannacht kon ik weer niet slapen. Je techniek (hand op het derde chakra, er naar toeademen) toegepast. Dat gaf meteen “aardbeving” gevolgd door slaap.

Bijzonder zoals het werkt.

Ik ben je dankbaar dat je me hiermee helpt. Life changing J

Warme groet,
Maarten

Beste lieve Amber,

Ik ga al jaren naar Amber voor shiatsu-behandelingen. Ze luistert heel goed naar wat er aan de hand is. Vervolgens weet zij mij lichamelijk te herstellen door haar zeer kundige technieken. Ik heb zelfs mijn dochter en mijn vader ook naar haar gestuurd voor behandelingen.
Gwen

Amber heb ik tijdens de training ervaren als: Open, hart op de tong, staat voor iedereen klaar, doet alles vanuit gevoel, toont veel passie in haar workshops, pittig en energiek.
Adriana

Vier jaren geleden ben ik in contact gekomen met Amber. Inmiddels ben ik met verschillende klachten zowel fysiek als mentaal bij haar geweest. Amber komt met haar shiatsubehandeling op een dieper niveau waar ik alleen niet bij kan. Een onbewust niveau waarvan ik elke keer zeker weet dat het heel goed voor me is maar niet precies weet hoe het werkt. Het resultaat van deze behandelingen is dat ik zelfverzekerder word, opgewekter, krachtiger en de klachten nemen af.
Daarnaast is Amber ook een fijne coach en weet goed tot de kern door te dringen. Zij besteed hier ook zorgvuldig aandacht aan in het begin en tijdens de sessies. Verder is Amber een fijn mens waar ik een enorme klik mee heb wat het dubbel zo leuk maakt om naar haar toe te gaan.

Onlangs heb ik ook een ‘opstelling’ bij haar gedaan. Dit vond ik een zeer bijzondere ervaring met een ongelofelijke uitkomst. Dit is heel waardevol voor mij geweest. Achteraf kun je niet pakken waarom de opstelling verloopt zoals deze verloopt. Daarom is dit ook zo’n mooie ervaring en raak ik meer en meer overtuigd over de vele antwoorden en oplossingen die in het onbewuste liggen opgeslagen.

Ik gun mezelf nu om regelmatig naar Amber te gaan niet alleen als er klachten zijn maar meer voor een soort onderhoud van lichaam en geest. Gelukkig wordt dit voor iedereen makkelijker gemaakt nu je de behandelingen vaak geheel of gedeeltelijk kan declareren bij je zorgverzekeraar.

Nathalie

Zodra je bij Amber binnen stapt kom je in een warm bad. Veilig. Je gevoelens zijn altijd eerlijk en Amber zorgt op een warme manier ervoor dat die gevoelens gaan spreken. Er gebeurt niets dat niet kan. Als ik bij Amber ben geweest, staat de wereld nogal eens, op een prettige manier, op z’n kop. Er is duidelijkheid waarom en klachten nemen af. Amber is een zeer prettig en innemend persoon die ik volledig vertrouw met al mijn gevoelens.

Lieve groet,
Tom

Amber heb ik tijdens de training ervaren als: Open, direct en down-to-earth.
José

Als je binnen komt in de  Shiatsu studio van Amber, dan voel je direct dat je ertoe doet.
De bejegening is  liefdevol en de behandelingen zijn kundig.
Omdat ik al verschillende keren geweest ben, ervaar ik ook zeker verbetering van mijn klachten.
Ook de uitleg die ik  krijg is duidelijk.
Wat ik heel plezierig vind is dat Amber op verschillende lagen van mijn zijn werkt.

Ik heb ook een éénmalige ervaring met een familieopstelling en hoop ook daar nog verder mee te gaan.
Amber weet een sfeer te creëren, waarin je je veilig voelt om met voor jou gevoelige thema’s aan de slag te gaan.
Ik kan iedereen aanraden om zichzelf  over te geven aan de sessies bij Amber. Het doet mij in elk geval zeer goed.

Dank je wel Amber,

Lieve groet,

Anneke

AMBER = KADOOTJE voor jezelf!

In december 2013 ben ik met een soort van burn-out gestopt met werken. Het bizarre voor mij was dat ik geen burn-out had van mijn werk maar meer van mezelf. Of beter gezegd van een aantal onverwerkte zaken die me al jaren dwars zaten. En die zaken maakten mij zowel lichamelijk als geestelijk moe, moe en nog eens moe. Hoe vaak ik me de afgelopen jaren ‘niet lekker’ voelde, was niet meer op twee handen te tellen. Ik was al onder behandeling van Charlotte Wiering, een orthomoleculair therapeut en via haar ben ik bij Amber terecht gekomen. Ik was vastbesloten om het helemaal anders te gaan doen in mijn leven maar besefte me terdege dat ik daar wel hulp bij kon gebruiken.

De eerste keer dat ik bij Amber was, wilde ik die maandag erop weer te gaan werken. Amber raakte een paar plekken in mijn lichaam aan die zo vastzaten dat ik terplekke besloot gewoon nog even thuis te blijven. Haar shiatsubehandelingen hebben ervoor gezorgd dat ik van mijn pijn af ben gekomen, maar hebben me ook mijn lichaam beter leren kennen. Ik had nog nooit echt het verband gelegd tussen een geestelijke frustratie en het lamlendige gevoel in mijn lijf. De sterke connectie tussen lichaam en geest. Boosheid of frustratie of wat dan ook liet ik altijd in mijn lichaam zitten en ik verwerkte het niet waardoor ik me dus dagenlang niet lekker kon voelen.

Amber heeft me veel praktische tips gegeven waardoor ik nu beter naar mijn lichaam én mijn geest luister. Af en toe trap ik uiteraard nog in mij eigen ‘val’, maar het gaat steeds beter én ik kan er nu eigenlijk wel om lachen. Ik dwing mezelf nu bijvoorbeeld om langzamer te reageren op situaties, waardoor ik eerst kan ‘voelen’ wat ik er eigenlijk mee wil. Dat zorgt er voor dat ik nog nooit zoveel NEE heb gezegd als in de afgelopen maanden. En dat heeft al voor heel wat verbaasde reacties van mensen om mij heen gezorgd. Tja….

Amber heeft ook een familieopstelling met me gedaan. Omdat ik wel wist wat er zou gaan komen, had ik dat altijd ‘geweigerd’. Amber heeft heel goed ingeschat hoeveel ik er aan zou hebben en heeft me er gewoon mee overvallen. Een aanwijsbare ‘kwaal’ die ik al jaren had, was een boosheid die ik eigenlijk nooit kon verklaren. Ik had altijd al het gevoel dat ik soms boos werd om helemaal niets en snapte er dan ook niets van. Ondertussen was natuurlijk het kwaad al geschied en raakte ik er helemaal van in de war. Het zorgde vooral op mijn werk voor onwerkbare situaties. Er was altijd een soort van stem in mijn hoofd die zei dat ik wel boos móest worden.

De familieopstelling heeft me laten inzien waar die verwarrende boosheid vandaan komt en dat het helemaal niet van mij is. Het was een hele bizarre ervaring en ik heb daarna uuuuuuren geslapen. Vanaf het moment dat ik wakker was, ben ik tot op de dag van vandaag nooit meer boos geweest.

Daarnaast hebben de behandelingen van Amber er ook voor gezorgd dat ik echt een transformatie ben doorgegaan. Doordat ik anders in het leven sta, heb ik veel nieuwe mensen ontmoet en komt er allerlei leuks op mijn pad.

Dát gun ik iedereen!

Liefs Bar

In den beginnen ben ik bij Amber uitgekomen, omdat ik last had van een elleboogblessure. Tijdens de sessies is niet alleen mijn blessure verholpen, Amber heeft me ook inzicht gegeven in de achtergrond van de blessure. Dat een simpele elleboogblessure verband houdt met andere punten in je lichaam had ik niet verwacht en Amber heeft een nieuwe wereld voor me geopend.
eBovenal is het altijd erg gezellig bij Amber, ze weet een warme en open sfeer te creëren en je voelt je meteen op je gemak.

Met vriendelijke groet,

Hans Boersma

 - 
English
 - 
en
Dutch
 - 
nl