Retraites en activiteiten

Free Spirit Retraïte Yemaya.
15 – 20 september 2022
Lefkada Griekenland….op de Catamaran

Op de catamaran Yemaya van kapitein Deep reizen we naar prachtige eilanden, bezoeken we verlaten stranden, trotseren we de zee en leren we meer over de diepte en hoogte van ons eigen bestaan. Een van de thema’s die we aandacht willen geven is het onderzoek naar de vrouwelijke kracht….iets wat in ons allen aanwezig is.

Wat kun je verwachten?
Zeiltocht langs verschillende Griekse eilanden. Wandelen en zwemmen op bijzondere plekken. Een programma met aandacht voor persoonlijke ontwikkeling. Vegetarische maaltijden en snacks. Tijd voor jezelf.

De boot:
Yemaya, Godin van de Zee, is een grote catamaran met 4 kajuiten met een 2 persoonsbed. Er is een kleine keuken, toilet en douche, een woonkamer en een overdekt achterdek.

De crew:
Deep Boel is een zeer ervaren schipper. Met zijn boot Yemaya vaarde hij de hele wereld over. Samen met zijn zus biedt hij mindfulness reizen aan.
Amber Schulze heeft jarenlang ervaring als Iokai shiatsutherapeut en familieopsteller en haar eigen unieke Essentiewerk waarin ze doet wat nodig is om de energie vrij te laten stromen, voor de groep en het individu.
Atmani Blok is kunstenaar. Hij houd ervan een ondersteunende rol te hebben, af en toe muziek te maken en zijn eigen unieke inbreng toe te voegen.

Prijs van deze reis

Kajuit groot: €900,- Een persoon (€750,- pp 2 personen)
Kajuit normaal: €850,- Een persoon (€700,- 2 personen)
Tent (voordek): €650,- 1 persoon (€550,- 2 personen)
Achterdek: €550,- 1 persoon (€550,- 2 personen)

Incl. bootreis, 5 nachten aan boord. Vegetarische maaltijden en snacks. Workshops.
Exclusief eventuele terrasjes of diners aan land.
Exclusief vliegreis naar Griekenland.

Aanmelden en voor meer informatie
Mail naar atmanii@gmail.com