Samenwerking

Retraites

Atmani Blok is een veelzijdig mens; een (levens)kunstenaar. Hij is een echte creator en kan putten uit zijn jarenlange ervaringen die hij heeft opgedaan op zijn spirituele pad. Hij maakt geweldige meditatie-muziek en schroomt niet om af te wijken van de gangbare weg. Zijn klanken gaan naar de essentie. Als muziekcomponist en meditatieleraar organiseert hij ook ceremonies om grote thema’s in het leven van iemand  te kunnen transformeren.
www.atmani.nl

Orthomoleculaire therapeut

Charlotte Wiering heeft een onderzoekende geest. Zij kan ondersteunende behandelingen geven met behulp van voedingsadvies, supplementen en reinigingskuren. Zij brengt in kaart of het lichaam extra vitaminen en mineralen nodig heeft en of er virussen en parasieten of andere verstoringen aanwezig zijn die het evenwicht van het lichaam verstoren. Boven alles; ze kan out-of-the-box denken.
www.charlottewiering.nl

Psycholoog

Ik deel de praktijkruimte met Doesjka Tromp, die met cognitieve gedragstherapie, mindfulness en EMDR werkt. Zij helpt je graag je binnenwereld in kaart te brengen om je kracht te herkennen, maar ook de doodlopende wegen. Als fervent wereldreiziger weet ze dat de kaart niet hetzelfde is als het gebied. Dus met ervaringsgerichte oefeningen binnen de sessie, bereidt ze je voor om de gewenste nieuwe wegen buiten de sessie te bewandelen.
www.mindfulnessinhaarlem.nl