Samenwerking

Psycholoog

Ik deel de praktijkruimte met Doesjka Tromp, die met cognitieve gedragstherapie, mindfulness en EMDR werkt. Zij helpt je graag je binnenwereld in kaart te brengen om je kracht te herkennen, maar ook de doodlopende wegen. Als fervent wereldreiziger weet ze dat de kaart niet hetzelfde is als het gebied. Dus met ervaringsgerichte oefeningen binnen de sessie, bereidt ze je voor om de gewenste nieuwe wegen buiten de sessie te bewandelen.
www.mindfulnessinhaarlem.nl

Kindercoach

Kinderkracht is de praktijk van Annette Hoek, waar zij sinds 2006 als coach werkt met kinderen en hun ouders bij vragen over emotioneel welzijn, zelfvertrouwen, omgaan met gevoelens, spanning en andere vragen die maken dat je kind niet lekker in zijn vel zit. 

De Kinderkracht coaching is laagdrempelig, persoonlijk en oplossingsgericht en is er voor je kind én voor jou als ouder. Bij Kinderkracht voelt je kind zich gezien, gehoord en mag het weer voelen en herinneren dat het helemaal precies goed is zoals het is! 

Naast de groei en ontspanning voor je kind, biedt de coaching jou als ouder inzichten, bewustwording en praktische tools om je kind te begeleiden. Annette werkt vanuit een systemische en holistische visie en gaat met jou op zoek naar de (soms verborgen) behoefte van jouw kind. Zo leer je met én van je kind, want Kinderkracht doe je samen!
www.kinderkracht.net 

 - 
English
 - 
en
Dutch
 - 
nl