Shiatsu in Haarlem om klachten echt aan te pakken

Shiatsu in Haarlem is een geweldige manier om spanning, ongemak en ziekte op zowel fysiek, mentaal als op geestelijk niveau aan te pakken. Te vaak wordt er gekozen voor het behandelen van de symptomen, in plaats van de klachten zelf. Kies je voor shiatsu in Haarlem, dan kies je voor de eeuwenlange ervaring vanuit de Chinese geneeskunst, in een Westers jasje. Amber gaat op zoek naar de bron van de verstoring, om zo de kern van de problemen aan te pakken. Dit kunnen mentale, emotionele of fysieke klachten zijn, die te maken hebben met een verstoring van de energiestroom. Met shiatsu in Haarlem kies je voor een gedegen aanpak voor herstel van je algehele gezondheid.

Benieuwd naar ervaringen? Kijk eens op de pagina ‘Ervaringen‘.

Shiatsu in Haarlem richt zich op de levensenergie

De basis van shiatsu in Haarlem zijn de energiestromen waar we uit bestaan. Wanneer de energiestromen verstoord raken door stress-factoren, kan de energie niet meer vrij stromen en ontstaat er als het ware een blokkade, wat resulteert in klachten. Slaapproblemen, hoofdpijn, maar bijvoorbeeld ook klachten rond de spijsvertering of emotionele schommelingen zijn een fysiek signaal dat een bepaalde energiestroom aandacht nodig heeft. Door de energiestromen weer in balans te brengen, is het mogelijk om verschillende klachten tegelijkertijd aan te pakken. Uiteraard pas na het stellen van een diagnose, waarbij de kern van de klachten bloot wordt gelegd.

Aan de slag met je problemen

Shiatsu in Haarlem is de plek waar je algehele gezondheid volledige aandacht verdient, waar protocollen niet bestaan en waar je aan je eigen kracht kunt werken. In een ontspannen speelveld gaan we naar de wortel van je klacht of ongemak en vinden we de sleutel tot herstel. Ben je aanvullend verzekerd? Dan is er een grote kans dat je zorgverzekering (een deel van) de kosten vergoed. Wil je meer informatie of wil je direct de eerste afspraak maken zodat Amber de diagnose kan stellen? Neem dan vandaag nog contact op. Je bereikt Essentiewerk gemakkelijk via de mail (amberschulze@gmail.com). Je krijgt doorgaans al binnen een dag antwoord per mail. Wil je liever direct persoonlijk te woord gestaan worden, bel dan naar 06 42 73 73 41.

Amber Schulze

Contact

Essentiewerk

Van Wickevoort Crommelinstraat 53
Haarlem
Tel: 06-42737341

 - 
English
 - 
en
Dutch
 - 
nl