Shiatsu jaartraining

Shiatsu jaartraining

Waarom een shiatsu jaartraining

Mensen die ervaring hebben met lichaamswerk en of al coachend werken hebben vaak de behoefte om meer te leren op het gebied van energiewerk en willen hun intuïtie versterken. Gevorderde shiatsutherapeuten willen vaak hun behandel- en gevoelstechniek verbeteren en zekerheid krijgen in het werken met mensen. Deelnemers die voor het eerst met lichaamswerk en shiatsu in contact komen en enthousiast zijn over deze methode willen vaak hun lichaamsbewustzijn vergroten en hun gezondheid verbeteren. Daarnaast is er vaak de wens om dit te kunnen overbrengen aan de omgeving d.m.v. een basisbehandeling shiatsu.
Deze shiatsu jaartraining is opgezet omdat ik regelmatig de vraag krijg of ik begeleiding wil geven op het gebied van shiatsu en lichaamswerk. Ik help graag mensen die bewuster in het leven willen staan en dit aan anderen willen overdragen. Het draagt bij aan de liefdevolle wereld waar we met zijn allen graag in leven.

Doel shiatsu jaartraining

– Lichaamsbewustzijn vergroten.
– Intuïtie en gevoel versterken.
– flexibel kunnen werken vanuit je centrum.
– Energetische Lichaamsoefeningen kennen en gericht kunnen toepassen op jezelf en de ontvanger.
– Effectieve druk op het lichaam kunnen geven.
– Beginners kunnen een basisbehandeling geven, gevorderden kunnen hun behandelingstechnieken verbeteren.
– Theorie 5-elementen.

Nb: De theorie is voor een goede shiatsutherapeut zo’n 10 procent van belang. Het belangrijkste om te ontwikkelen is: voelen, een goede intuïtie ontwikkelen en een zuivere geest.

Individuele begeleiding

De jaartraining is zo opgezet dat er altijd ruimte is voor jouw behoefte. Ik vind het fijn om je goed te begeleiden en maak daarom na iedere les een verslag van je ontwikkeling. Via een app kun je dit steeds volgen. Je kunt daardoor zien wat je vorderingen zijn en waar je aandacht op mag hebben zodat je gericht kunt leren en zicht hebt op je kwaliteiten. Ik werk met een ervaren assistent die shiatsutherapie heeft gestudeerd en bij iedere les aanwezig is.

Grote van de groep

Maximaal 4 deelnemers betekent een intiem en gericht lesprogramma met veel persoonlijke begeleiding.

Wat levert de shiatsu jaartraining op?

-Wat het oplevert heeft natuurlijk in eerste instantie te maken met je potentie en de aandacht die je er zelf instopt. Wat je voedt groeit en ik help je graag bij dit proces.
-Je kunt gericht aan een doel werken door de persoonlijke begeleiding van mij en de assistent. Voordat de jaartraining van start gaat kun je dit aan mij kenbaar maken. Mocht je doel niet duidelijk zijn, dan is dat ook goed. Als je voor het eerst begint met shiatsu dan is het vaak nog niet duidelijk waar je aandacht op wilt richten.
-Tijdens de jaartraining krijg je na iedere les een persoonlijk verslag van je ontwikkeling. Daardoor kun je gericht aan de slag bij de eerstvolgende les en heb je zicht op je kwaliteiten. De ervaring is dat je daardoor sneller ontwikkelt op fysiek-, mentaal-, en gevoelsniveau.
-Je lichaamsbewustzijn is vergroot.
-Beginners kunnen een basisbehandeling shiatsu geven.
-Gevorderden kunnen hun behandelingstechnieken verbeteren.
-Aan het eind van de jaartraining krijg je van mij een certificaat met de onderdelen die behaald zijn.

Investering

De jaartraining kost 1100,- euro exl. btw voor 10 lessen van 3 uur. In termijnen betalen of contant betalen is ook mogelijk, neem dan even contact met mij op.

Data jaartraining

Start Sept 2018: Vol

Start sept 2019
: inschrijving nu mogelijk.
Lesdagen: donderdagen van 14 uur tot 17 uur.
Data: 2019-2020: 05-09-2019, 19-09-2019, 03-10-2019, 17-10-2019, 07-11-2019, 21-11-2019, 12-12-2019,
09-01-2020, 23-01-2020, 06-02-2020

Aanmelden

Graag persoonlijk contact. Bel me even of stuur me een email met je motivatie, klik hier.

 - 
English
 - 
en
Dutch
 - 
nl