Shiatsu massage in Haarlem – een einde aan je klachten

Shiatsu massage in Haarlem combineert de oude geneeskunde uit het Oosten en combineert deze met de Westerse kennis over anatomie en fysiologie. Shiatsu massage in Haarlem is de manier om je klachten gedegen aan te pakken, omdat het uitoefenen van druk op bepaalde punten van het lichaam ervoor zorgt dat de levensenergie weer beter kan stromen. Ben je weer helemaal in balans na een shiatsu massage in Haarlem, dan merk je dat de klachten al snel afnemen. Het herstellend vermogen van het lichaam wordt daarnaast sterk bevorderd, wat ook preventief werkt bij opkomende nieuwe klachten.

Waarom een shiatsu massage in Haarlem boeken?

Leven in onbalans is tegenwoordig standaard geworden. Er wordt overal aan je getrokken, verwachtingen en eisen vliegen om de oren en je hebt weinig tijd om echt te luisteren naar je lichaam. Het gevolg: een complete onbalans waardoor je niet lekker in je vel zit, niet goed kunt presteren en niet gelukkig bent. Maar echt tijd om aan de handrem te trekken heb je niet. Dat is waarom een shiatsu massage een geweldige oplossing is. Zo kom je in balans, heb je minder klachten en presteer je beter. En dan kun je weer echt bezig met leven, in plaats van geleefd te worden.

Maak een einde aan je klachten

Het is een kleine greep uit de klachten die behandeld kunnen worden met een shiatsu massage in Haarlem. Wil je meer weten over de mogelijkheden en behandelingen of wil je direct de eerste afspraak bij Amber boeken? Neem dan vandaag nog contact op. Ik beantwoord de mail (amberschulze@gmail.com) doorgaans binnen een dag. Wil je liever gewoon bellen? Bel dan naar 06 42 73 73 41 zodat je vragen direct beantwoord kunnen worden.

Amar Amber Schulze

Contact

Essentiewerk

Van Wickevoort Crommelinstraat 53
Haarlem
Tel: 06-42737341

 - 
English
 - 
en
Dutch
 - 
nl