Stilte en meditatie retraite

Vanaf 29 t/m 31 mei 2015 is er weer een stilte en meditatie retraite, dit keer op het prachtige eiland Terschelling.

Atmani Blok en Amber Schulze zijn al jaren partners en hebben hun handen ineengeslagen om hun verschillende kennis samen te laten komen tijdens de stilte en meditatie retraite. Beiden hebben zich jaren lang ontwikkeld op het gebied van bewustzijn, zelfontwikkeling, meditatie en lichaamsgerichte therapieën.

Atmani heeft een passie voor meditatie en stilte en met name de combinatie met muziek. Muziek zit in zijn bloed als muziekcomponist. Hij kan je door afwisseling met stilte en zijn speciaal ontwikkelde muziek een diepe stilte laten ervaren. Atmani is meditatieleider van verschillende meditaties en kan u daarom een scala aan nieuwe en authentieke meditaties laten ervaren.
Amber heeft zich jaren met de geest en het gedrag van de mens bezig gehouden als hulpverlener in verschillende werkvelden. Zij is zich verder gaan ontwikkelden op het gebied van meer lichaamsgerichte therapieën. Haar passie is het luisteren naar en het begrijpen van de taal van het lichaam, omdat het lichaam nu eenmaal dat laat zien wat aandacht nodig heeft. Tijdens de retraite geeft zij specifieke lichaamsoefeningen om de spanning in het lijf los te kunnen laten. Zij kan een ieder begeleiden bij het goed zitten tijdens de meditatie en het voorbereiden van het lichaam voor de meditatie. Daarnaast kan zij de ervaring overbrengen waar het krachtcentrum en stiltecentrum van het lichaam zit.

aanmelden: klik hier

 

 - 
English
 - 
en
Dutch
 - 
nl