Ik gun mezelf nu om regelmatig naar Amber te gaan niet alleen als er klachten zijn maar meer voor een soort onderhoud van lichaam en geest. Gelukkig wordt dit voor iedereen makkelijker gemaakt nu je de behandelingen vaak geheel of gedeeltelijk kan declareren bij je zorgverzekeraar.

Door jou heb ik toch wel geleerd anders naar dingen te kijken en de vrijheid te voelen dat ’het goed is’. Ik ben er nog niet, maar heb wel het gevoel dat ik op de goede weg ben en ben jou dankbaar voor je begeleiding daarin. Je bent een mooi, fijn en lief mens en ik ben blij dat ik je heb mogen leren kennen.

Ik ga al jaren naar Amber voor shiatsu-behandelingen. Ze luistert heel goed naar wat er aan de hand is. Vervolgens weet zij mij lichamelijk te herstellen door haar zeer kundige technieken. Ik heb zelfs mijn dochter en mijn vader ook naar haar gestuurd voor behandelingen.
Gwen

Amber je hebt 2 gouden handen. Ik voel de energie weer stromen en ik heb geleerd de balans te vinden tussen spanning en ontspanning. Vermoeidheid en pijn zakken weg. Ik ben blij dat shiatsu mij heeft gevonden.
Corrina

Ik ervaar Amber als puur, eerlijk en to the point. Haar heldere vragen zetten me aan het denken, en vooral aan het voelen! Ambers shiatsu behandelingen hebben me een diepere verbinding met mijn hart en rest van het lichaam gebracht. Het voelt goed om weer in contact met mezelf te zijn!
Liefs Anne